For foresatte

På denne siden vil du finne informasjon til foresatte om årets Beintøft-konkurranse.

Hva er Beintøft?

Beintøft er Norges største gå til skolen-aksjon for barneskoleelever, og arrangeres hvert år i september. Konkurransen har til å hensikt å oppmuntre flest mulig elever til å gå, sykle eller ta kollektivt til og fra skolen. Gjennom kampanjen ønsker Miljøagentene å skape naturglede, forståelse for klimaendringene og vise at alle kan gjøre en forskjell. Årets konkurranse går fra 4. september til 25. september.

Hva kan du gjøre?

Først og fremst oppfordrer vi alle å sette seg godt inn i reglene til kampanjen. Vi har også samlet en del nyttig informasjon i et skriv, som vi anbefaler alle å lese før Beintøft starter. Sikkerhet er førsteprioritet i Beintøft, og du kan gjøre en rekke ting for å hjelpe oss å sikre at Beintøft blir gjennomført på trygt vis. Her er noen tips:

Det er lærerne som er ansvarlig for den praktiske gjennomføringen av Beintøft. Foresatte og elever skal ikke lage en bruker på Beintoft.no. Har du spørsmål, send oss gjerne en mail på beintoft@miljoagentene.no.

Dersom barnet ditt synes Beintøft var moro å være med på og gjerne vil lære mer om hvordan vi kan ta vare på naturen på en morsom og engasjerende måte, oppfordrer vi alle barn til å bli Miljøagent!

Lukk
Laster inn